Groepenkast vervangen

Wij kunnen ook een groepenkast vervangen.  In combinatie met het aansluiten van een laadstation kunnen wij de groepenkast vervangen naar een actuele groepenkast. Deze voldoet aan de nieuwste NEN1010 normering en is daarmee toekomstbestendig. Hiermee voorkomt u ook problemen als storingen en heeft u de juiste aansluiting en voorkomt u ook andere problemen zoals brand. 

Groepenkast vervangen

Offerte op maat

Eén van onze installateurs neemt contact met u op en zal de werkzaamheden komen bekijken. 

Uitvoeren van de werkzaamheden

De installateur zal een uitgebreide offerte uitbrengen en na akkoord de werkzaamheden starten.

R

Oplevering

Na vervangen van de groepenkast is deze weer actueel en verder uit te breiden voor apparatuur.

ONZE WERKWIJZE! VOLGENS HET 3 STAPPENPLAN.

STAP 1;
U vult het offerte formulier in. Eén van onze aangesloten installateurs neemt dan contact met u op om de werkzaamheden te bespreken en maakt een afspraak om de werkzaamheden te bekijken en op te nemen. 

 

STAP 2;
Nadat de installateur is geweest om de werkzaamheden te bespreken kan deze een uitgebreide offerte uitwerken. Deze offerte geeft veel inzicht in de werkzaamheden en de bijbehorende kosten. 

 

STAP 3;
Nadat de offerte is uitgebracht, besproken en akkoord is bevonden zal de installateur een afspraak inplannen om de werkzaamheden uit te voeren.

 

Offerte aanvragen

Privacy policy

10 + 13 =

GROEPENKAST VERVANGEN OP MAAT

Voor het vervangen van een groepenkast zijn een aantal zaken belangrijk. Deze hebben wij u hier onder in het kort uitgelegd.

groepenkast vervangen

De Hoofdaansluiting

Het begint bij welk type hoofdaansluiting u heeft. Heeft u een 1 of 3 fase aansluiting? Dan is het aantal ampere ook belangrijk. Heeft u nu 1 keer 35 ampere of heeft u al 3 keer 25 ampere. Het type aansluiting is terug te vinden op uw elektra rekening van de energiemaatschappij.

Op het moment dat u de groepenkast wil vervangen dan kunt u beter al rekening houden met de hoofdaansluiting. Beschikt u nu over een 1 fase aansluting dan adviseren wij deze te vergoten naar een 3 fase aansluiting. 

Het grote voordeel hiervan is dat u meer elektrsich vermogen krijgt. Voor het opladen van een auto is dit erg praktisch aangezien de auto dan eerder is opgeladen en dit geen impact heeft op het verbruik in huis.

Voor het vergroten van de hoodfaansluiting neemt u contact op met uw netbeheerder. Zij maken een afspraak om de hoofdzekering te vergroten. Vaak worden hier enkel eenmalig kosten voor gerekend en betaald u geen hoger bedrag voor uw vast recht. 

vragen en-/ of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een betaalbaar alarmsysteem? Kijk dan eens naar een AJAX alarmsysteem op 123Alarmsysteem.nl

Contact

(053) 209 77 99

Email

info@autoaanhuisopladen.nl

Wij 24/7 via email bereikbaar.

 

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Twente. Onder andere in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen.

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 tot 18:00 uur.
Op zondag zijn wij gesloten.

 

Contactformulier

Privacy policy

10 + 1 =